“Καμία δικαιολογία”

Δουλειά υποσχέθηκε για την συνέχεια ο Αντόνιο Κόντε, που έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του ακόμη κι όταν ήταν με παίκτη λιγότερο ή με εννέα εξαιτίας και της αποβολής του Σεσκ Φάμπρεγας.
 
Ο Γκάρι Κέιχιλ είχε αποβληθεί κακώς από πολύ νωρίς και αυτό άλλαξε τις ισορροπίες, σε μια αναμέτρηση που έληξε 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ιταλός -αν και την χαρακτήρισε φάση-κλειδί για την έκβαση του 90λεπτου- δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

“Ο σύλλογος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο που μπορεί για τις μεταγραφές. Δεν ανησυχώ, είμαι έτοιμος να παλέψω. Επαναλαμβάνω. Το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας και να την κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”, ανέφερε ο κόουτς των πρωταθλητών αρχικά και προσέθεσε για το ματς:

“Η κόκκινη του Κέιχιλ ήταν η φάση-κλειδί στον αγώνα. Ξεκινήσαμε καλά και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Μετά αυτό (σ.σ το παιχνίδι) άλλαξε. Χάσαμε τα μυαλά μας και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Εάν ήμασταν ικανοί να παραμείνουμε στο ματς, τότε τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή θέληση για να αλλάξουν το σκορ”.