''Αποφασίζουν τα αφεντικά''

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε “νίπτω τας χείρας μου” και αποχώρησε από τις δηλώσεις μετά το ισόπαλο 3-3 απέναντι στην Γουότφορντ. Ο Γερμανός προπονητής φέρθηκε διπλωματικά και δεν μίλησε αναλυτικά για την απόφαση του Φιλίπε Κουτίνιο να ζητήσει εγγράφως να φύγει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. “Έχουμε πολλά να δουλέψουμε” είπε για το αποτέλεσμα, κάνοντας αναφορά και στο γκολ – οφσάιντ από το οποίο δέχθηκε την ισοφάριση η ομάδα του.

“Πρώτον, εάν ήμουν δυσαρεστημένος με τον παίκτη, θα του το έλεγα. Δεν έλαβα το αίτημα μεταγραφής, αλλά μπορώ να πω κάτι που είναι πιο σημαντικό. Ως προπονητής σε έναν σύλλογο, έχω αφεντικά. Εάν τα αφεντικά αποφασίσουν, κουβέντα να γίνεται, να πουλήσουμε ή να μην πουλήσουμε έναν ποδοσφαιριστή, τότε πρέπει να το αποδεχθώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα πάνω στο θέμα. Δουλεύω με τους παίκτες που έχω, όπως κάνω πάντα”, σχολίασε για το θέμα των ημερών ο Γερμανός και προσέθεσε για τον αγώνα:

“Είχαμε τις στιγμές μας, και στο τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ από θέση οφσάιντ. Δεν έχει καθόλου πλάκα, πραγματικά. Είναι δύσκολο να το αποδεχθεί κανείς. Φυσικά και ξέραμε από πριν για τις στημένες φάσεις. Έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας για να κάνουμε”.