Δεδομένα, θα επανέλθει για τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Ιανουάριο. Επίσης, δεν θα προσφέρει τίποτα περισσότερο από αυτά που έδινε το καλοκαίρι. Η Μπαρτσελόνα θα κυνηγήσει κι άλλο τον Βραζιλιάνο, όμως δεν «ανεβαίνει» στο ποσό.
Η Λίβερπουλ, αφού πρώτα αξίωνε 200 εκατ.ευρώ, στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως για κανένα αντίτιμο δεν θα άφηνε τον Φιλίπε Κουτίνιο να φύγει από το ρόστερ το φετινό καλοκαίρι.
Η Μπαρτσελόνα πάλεψε πολύ, κατάλαβε σε κάποιο σημείο πως ό,τι κι αν έκανε θα ήταν μάταιο, όμως θα επιστρέψει σίγουρα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Όπως τονίζει η «MundoDeportivo», η προσφορά των Καταλανών δεν θα έχει καμία διαφορά από την τελευταία καλοκαιρινή, αφού θα παραμείνει στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με επιπλέον 30 εκατομμύρια σε μπόνους επίτευξης στόχων.