Η Χόφενχαϊμ βύθισε την Κολωνία

Η Κολωνία έμεινε για 11ο σερί ματς δίχως νίκη στην φετινή Bundesliga με την Χόφενχαϊμ να περνάει εύκολα από την έδρα της με 0-3.

Πέρυσι ήταν ένα ντέρμπι για έξοδο στην Ευρώπη. Φέτος ήταν ο νυν υπέρ πάντων αγώνας για την Κολωνία που τρέχει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της και ήδη ψάχνει ένα θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Χόφενχαϊμ πάτησε πάνω στα προβλήματα των «τράγων» και το 0-3 αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Γκάιγκερ (10’, 0-1) έβαλε από νωρίς τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και από εκεί και μετά ανέλαβε ο Σάντρο Βάγκνερ.

Ο διεθνής Γερμανός επιθετικός με δύο γκολ (56’ πεν., 80’) έγραψε το τελικό 0-3 υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών της Κολωνίας που βλέπουν την ομάδα τους να έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές.