Βενγκέρ: ''Κι εμείς έχουμε αδικηθεί...''

Αν και μέχρι την ώρα που έκανε τις δηλώσεις μπροστά στην κάμερα ανέφερε ότι δεν είχε δει τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι με την Τότεναμ, ο Αρσέν Βενγκέρ το... γύρισε λέγοντας ότι μπορεί κι εκείνος πολύ εύκολα να θυμηθεί αδικίες εις βάρος της Άρσεναλ.  

Ο Αλσατός τεχνικός, λίγο μετά το 2-0 επί των «σπιρουνιών», είχε να πει:

«Σε ένα ντέρμπι, η εγρήγορση παίζει πάντα ρόλο και εμείς το είχαμε αυτό. Δεν χάσαμε την προσήλωσή μας στο στόχο και τη συγκέντρωσή μας στην άμυνα στα 90 λεπτά του αγώνα.

Είμαστε τυχεροί που ο Αλέξις δεν έπαιξε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και ο Λακαζέτ έπαιξε μόνο σε ένα παιχνίδι.

Είμαι πεποισμένος ότι ο Εζίλ προσθέτει δύναμη στο παιχνίδι μας και όταν χρειάζεται, πραγματικά μπορεί να μας δώσει πολλά. Πήρε το standing ovation στην αλλαγή του γιατί έδωσε πολλά και στην άμυνα. Δεν είναι η δουλειά του η άμυνα, αλλά το κάνει σωστά γιατί πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο ποδοσφαιριστή.

Δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο υπέρ μας οι αποφάσεις του διαιτητή. Δεν έχω δει ούτε τα οφσάιντ ούτε το φάουλ στο πρώτο γκολ. Μπορώ να σας πω κι εγώ πολλά ματς που αδικηθήκαμε.

Παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και ο κόσμος θέλει να βγάζει διαφορετικά συμπαράσματα. Τίποτα δεν είναι μόνιμο στη δουλειά μας...».