ΠΕΝΤΑΡΑ και... συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Λυών

Η Λυών συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, αυτή την φορά στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του Απόλλωνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε της Νις εκτός έδρας με 5-0. Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0!

Οι λιονέ είχαν ξανά σε μεγάλη μέρα τον Μέμφις Ντεπάι, που έχει πετύχει όλα του τα γκολ στις εξόδους τους, και καθάρισαν τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 4-0.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 5’ ο Ντεπάι έκανε το 0-1. Ο Κορνέ πήρε την ευκαιρία από τα μαλλιά, με τους Φεκίρ και Τραορέ να λείπουν και έκανε το 0-2 στο 20’, πριν ο Ντίας τελειώσει τα πάντα με το 0-3 στο 27’. Ό,τι και να δοκίμαζαν οι παίκτες του Ζενισιό τους έβγαινε, με τον Ντεπάι να κάνει και το 0-4 στο 38’! Όπως είναι φυσιολογικό το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία, με τη Νις να μένει με 10 παίκτες στο 70’, όταν ο Μάρλον αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, πριν ο Μαολιντά κάνει το τελικό 0-5 στο 79’.

ΝΙΣ: Μπενίτες, Μάρλον, Ντάντε, Λε Μαρσάν, Σουκέ (46' Λες Μελού), Ταμέζ, Μεντί, Σερί (46' Λουσαμπά), Ζαλέ, Μπαλοτέλι (69' Σραρφί), Πλεά

ΛΙΟΝ: Λόπες, Τέτε, Μαρσέλο, Ντιακαμπί, Μαρσάλ, Εντομπελέ, Τουσάρ (69' Φερί), Αουάρ, Κορνέ, Ντίαθ (75' Μαολιντά), Ντεπάι (79' Γκουιρί)

* κόκκινη 70' Μάρλον