Απότομη προσγείωση για Λέστερ (Βίντεο)

Από το ζενίθ στο ναδίρ για την Λέστερ που είδε το σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών να λαμβάνει απότομο τέλος από την Κρίσταλ Πάλας (0-3) που δεν είχε καν σκοράρει εκτός έδρας μέχρι σήμερα!

Είναι από τις αναμετρήσεις, όπου η πράξη ανατρέπει τελείως την θεωρία. Στα χαρτιά, η Λέστερ βρισκόταν στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Τέσσερις συνεχείς νίκες, άνεμος αλλαγής με τον Κλοντ Πιέλ στον πάγκο, καλό ποδόσφαιρο, αναγεννημένος Μαχρέζ. Με λίγα λόγια οι «αλεπούδες» έμοιαζαν να βιώνουν ξανά τις προ διετίας ημέρες.

Αντίπαλος η Κρίσταλ Πάλας που όχι μόνο δεν είχε κερδίσει σε κάποιο από τα 8 φετινά της ταξίδια, αλλά δεν είχε πετύχει ούτε καν γκολ. Κι όμως οι Λονδρέζοι βρήκαν την μέρα να κάνουν το μεγάλο κόλπο (0-3) και να βγουν για πρώτη φορά φέτος από την ζώνη υποβιβασμού.

Σε ένα απόγευμα, όπου όλα πήγαν στραβά για τους γηπεδούχους, ο Μπεντεκέ έσπασε ανομβρία 1106 αγωνιστικών λεπτών και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (19’), ενώ ο Βέλγος στράικερ ήταν μέσα και στην φάση του δεύτερου γκολ, το οποίο σέρβιρε στον Ζαχά για το 0-2 (40’).

Τα άσχημα μαντάτα για την Λέστερ συνεχίστηκαν με την δεύτερη κίτρινη κάρτα (για βουτιά) στον Ντιντί, ο οποίος γιόρτασε με τον χειρότερο τρόπο τα 21α του γενέθλια, ενώ το γκολ του Ιμπόρα (62’) που θα έδινε ελπίδες ανατροπής δεν μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ.

Ο Πιέλ έριξε μέσα ότι επιθετικό είχε στον πάγκο (Οκαζάκι, Γκρέι, Ουγιόα), όμως το μόνο που έφερε αυτή η κίνηση ήταν και τρίτο γκολ με τον Σακχό να γράφει τον επίλογο (0-3) στις καθυστερήσεις...