Τον 23χρονο άσο της Βέρντερ Βρέμης, Λούντβιγκ Αουγκούστινσον φέρεται να εξετάζει η Μίλαν, που ψάχνεται για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Η Μίλαν φέρεται να επιμένει... Γερμανικά, εξετάζοντας ένα ακόμη παίκτη που αγωνίζεται σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.
Συγκεκριμένα μετά τις καλοκαιρινές προσθήκες των Τσαλχάνογλου και Ροντρίγκες, αλλά και την ατελέσφορη προσπάθεια απόκτησης του Ομπαμεγιάνγκ, οι «ροσονέρι» φέρονται να χτυπούν την πόρτα της Βέρντερ Βρέμης για τον 23χρονο Σουηδό, Λούντβιγκ Αουγκούστινσον.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σουηδός διεθνής προορίζεται να πλαισιώσει τον Ροντρίγκες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ έχει μετρήσει συνολικά 17 συμμετοχές με την Βέρντερ από την αρχή της σεζόν.