Δεύτερη σερί νίκη που την απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού και «μπλέκει» την Βόλφσμπουργκ πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης (3-1), στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 22η αγωνιστική της Bundesliga.
Στο «Weserstadion», η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 4' ο Αουγκούστινσον με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Παρά το γκολ αυτό η Βέρντερ συνέχισε την πίεση και στο 40ο λεπτό ο Κάιντς με πολύ όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Βόλφσμπουρκ απέκτησε και πάλι δικαίωμα στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος όταν ο Βερχέγκ μείωσε σε 2-1 (49') παίρνοντας το «ριμπάουντ» από δική του άστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η πίεση των «λύκων» ήταν έντονη στην συνέχεια του αγώνα αλλά το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κάιντς «σφράγισε» την νίκη (3-1) για τον σύλλογο της Βρέμης.
Στους 23 πόντους ανέβηκε η Βέρντερ και πήρε ανάσα στην μάχη παραμονής, στους 24 η Βόλφσμπουργκ που εξακολουθεί να μην αισθάνεται ασφαλής.