Το σερί των 14 συνεχόμενων νικών της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε τέλος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την σκληροτράχηλη Χέρτα Βερολίνου (0-0). Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-0.
Η Χέρτα Βερολίνου δεν ήταν... Μπεσίκτας και τερμάτισε το εντυπωσιακό σερί νικών της Μπάγερν Μονάχου μέσα στην «Allianz Arena», αποσπώντας ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0).
Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή της μπάλας και ορισμένες ευκαιρίες για γκολ, με πρωταγωνιστή στις περισσότερες εξ αυτών τον Πολωνό διεθνή επιθετικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο η ομάδα της πρωτεύουσας άντεξε με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Νορβηγό τερματοφύλακά της Ρούνε Γιαρστάιν, σε μια εντός έδρας «γκέλα» χωρίς ιδιαίτερο κόστος πάντως για την ομάδα του Γιουπ Χάινκες, που βρίσκεται στο +20 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια για την 24η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, ξεχώρισε η νίκη της Στουτγκάρδης επί της 3ης του βαθμολογικού πίνακα Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 1-0, ενώ η Γκλάντμπαχ «άλωσε» το Αννόβερο (1-0) και η Χόφενχαϊμ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Φράιμπουργκ (1-1).