Έξαλλος με Άλβες ο Μπαλοτέλι: «Απλά στείλε συλλυπητήρια στον Αστόρι, μη λες βλακείες»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ξεσπάθωσε κατά του Ντάνι Άλβές, με αφορμή τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου για τον αδικοχαμένο Ντάβιντε Αστόρι.

Πληθώρα αρνητικών σχολίων συγκέντρωσαν οι δηλώσεις του Ντάνι Άλβες για το θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να σπεύδει να επαναφέρει τον Βραζιλιάνο στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο Σούπερ Μάριο τόνισε ότι μπορεί ό,τι είπε ο Άλβες να ήταν σωστό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν προτιμότερο να το κρατήσει για τον εαυτό του, από το να αναλώνεται σε «βλακείες».

«Δεν ήταν λάθος ό,τι είπε, απλά μπορούσε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Μπορούσε απλά να στείλει τα συλλυπητήριά του και να μη λέει βλακείες. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια σχόλια όταν μιλάμε για θάνατο. Ο Αστόρι ήταν πολύ καλός και ευγενικός τύπος, έπαιξα μαζί του στην Εθνική. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην κηδεία του, καθώς έχω προπόνηση, αλλιώς θα έμπαινα στο αμάξι μου και θα πήγαινα».