Ντοναρούμα: «Ηρεμος και χαρούμενος στην Μίλαν»

Παρά τα σενάρια για το ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το San Siro, ο 19χρονος τερματοφύλακας, Τζίτζιο Ντοναρούμα, δήλωσε ότι είναι «χαρούμενος στην Μίλαν».

Στην Ιταλία υπάρχουν ρεπορτάζ για το ότι η σχέση του πατέρα του Τζίτζιο με τον τεχνικό διευθυντή των Rossoneri, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έχει χαλάσει, ενώ πάντα υπάρχει η κόντρα του παράγοντα με τον Μίνο Ραϊόλα. Ολα αυτά, σε συνδυασμό με το ότι ο Πέπε Ρέινα της Νάπολι πέρασε ιατρικά για την Μίλαν, έχουν κάνει τις φήμες να φουντώνουν για το ότι το καλοκαίρι ο Ντοναρούμα θα αποχωρήσει. Ο ίδιος πάντως δεν μίλησε σε τέτοιο κλίμα, μάλλον το αντίθετο.

«Είμαι ήρεμος και χαρούμενος. Προχωράω μπροστά με ηρεμία» είπε ο Τζίτζιο στο Sky Italia. «Είμαστε ένα καλό group παικτών, οι πανηγυρισμοί την Κυριακή είναι απόδειξη γι' αυτό. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε πολύ και μας επέτρεψε να ξεχάσουμε εκείνο με την Αρσεναλ. Τα καταφέραμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το Champions League; Είναι ωραία μάχη, είμαστε εκεί και το πιστεύουμε. Οφείλουμε να το πιστεύουμε και θα το προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».

Τη νίκη στην Τζένοα, χάρισε ο Αντρέ Σίλβα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Αντρέ Σίλβα, ο οποίος έψαχνε το γκολ εδώ και καιρό. Ηταν τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί. Είναι μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για το ταξίδι στο Λονδίνο, πάμε εκεί χωρίς να έχουμε κάτι να χάσουμε».