O ευδιάθετος Κλοπ και το… «Λίβερπουλ είμαστε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν. Αποστολή στο Κίεβο: Γιάννης Σαπουντζάκης.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ αστειευόμενος σε αρκετές περιπτώσεις με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είτε αυτές αφορούσαν εκείνον, είτε τους Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζόρνταν Χέντερσον που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, επιπλέον, δήλωσε πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει στον αυριανό τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς διαθέτει ένα «βαρύ» όνομα και έχει στο DNA της την παρουσία σε αντίστοιχα παιχνίδια. «Είχαμε δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε και όλα είναι ξεκάθαρα. Αναλύσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και το πως έπαιξε εναντίον διαφορετικών ομάδων σκεφτήκαμε ότι είναι πραγματικά ισχυροί, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ κόντρα σε εμάς.

Είμαστε η Λίβερπουλ, όχι μόνο είμαστε μια πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου, είναι στο DNA του συλλόγου πηγαίνει για μεγάλα πράγματα, κανείς δεν περίμενε να είμαστε εδώ, αλλά είμαστε γιατί είμαστε Λίβερπουλ. Η εμπειρία που έχουν είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, το 100%, αλλά στο παιχνίδι δεν βοηθά όλη την ώρα, πρέπει να το κάνουμε όσο πιο δύσκολο γίνεται γι 'αυτούς».

Από εκεί και πέρα, έπλεξε το εγκώμιο του Ζινεντίν Ζιντάν χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους πέντε κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ενώ τόνισε πως πλέον είναι και ένας εξίσου καλός προπονητής.