Ο Γουίλσιρ έφαγε το "κράξιμο του αιώνα" γιατί υποστήριξε τη Λίβερπουλ!

Δεν φανταζόταν τι μπορεί να τον βρει. Δεν ρώταγε ο Τζακ Γουίλσιρ προτού γράψει υπέρ της Λίβερπουλ;

Ο Μάιος δεν τελειώνει καθόλου καλά για τον Τζακ Γουίλσιρ. Από τη μία ο αποκλεισμός του από την 23άδα της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και από την άλλη η επίθεση που δέχθηκε από φανς της Άρσεναλ για το tweet που έκανε για τη Λίβερπουλ πριν από τον τελικό του Champions League στο Κίεβο.

Τι έγραψε; "Τι ποδοσφαιρομέρα. Πρέπει να υποστηρίξουμε την αγγλική ομάδα. Καλή επιτυχία Τζέιμς Μίλνερ, Τζόρνταν Χέντερσον".

Τι το 'θελε; Με μια 10ετία στους "κανονιέρηδες", όφειλε να γνωρίζει πως η αντιπάθεια που τρέφουν οι Λονδρέζοι για τους "κόκκινους" του Μερσεϊσάιντ είναι... αρρωστημένη! Σε τέτοιο βαθμό που του επιτέθηκαν.

Ορισμένοι υποστήριξαν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ και κάποιοι άλλοι, πιο σκληροπυρηνικοί, απαίτησαν να σβήσει την ανάρτηση (κάτι που, προς τιμήν του, δεν έκανε).

Οι... πονηροί το πήγαν ακόμη παραπέρα, βάζοντας μπόλικη ίντριγκα. Διότι το συμβόλαιό του Γουίλσιρ με την Άρσεναλ έχει λήξει, ο ίδιος δεν έχει ειδοποιηθεί ότι θα ανανεώσει, αφού εκκρεμούσε η πρόσληψη προπονητή, και η ενέργειά του αυτή θεωρήθηκε... έμμεσο άνοιγμα στη Λίβερπουλ για μελλοντική συνεργασία.