Συζητά με την Ντέρμπι ο Λάμπαρντ

Ένα νέο κεφάλαιο αυτό του προπονητή ετοιμάζεται να ανοίξει μετά από εκείνο του ποδοσφαιριστή ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο 39χρονος άλλοτε διεθνής Άγγλος μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Ντέρμπι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, κάτι το οποίο και αποκάλυψε με δηλώσεις του.

«Μιλάω μαζί τους. Είμαι φιλόδοξος. Είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος της Τσέλσι. Ωστόσο εκτός από την Ντέρμπι, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο της στην Premier League καθώς έμεινε εκτός στην διαδικασία των Play-Off ανόδου από την Φούλαμ, το όνομα του Λάμπαρντ είχε ακουστεί παλαιότερα για την Ίπσουιτς και την Όξφορντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC ο Λάμπαρντ δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «κριαριών», καθώς εκτός από τον ίδιο υπάρχουν ακόμα 19 υποψήφιοι για τον πάγκο τους.

Ο Λάμπαρντ ο οποίος κατέγραψε στο ενεργητικό του 611 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα και 105 στο Τσάμπιονς Λιγκ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας με την Τσέλσι (2005,2006 και 2010), το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2011 -12, το Γιουρόπα Λιγκ του 2012 -13, τρία Σούπερ Καπ, τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας, αλλά και δύο Λιγκ Καπ.