Άλμπα: «Για πάντα στην Μπαρτσελόνα»

Τέλος στο «τρελό» σενάριο που τον ήθελε να μετακομίζει στην Αγγλία και να αγωνίζεται με την φανέλα της Τότεναμ έβαλε ο Ζόρντι Άλμπα με δηλώσεις του στην Ρωσία.

Ο Ισπανός διεθνής βρίσκεται με τη εθνική του ομάδα στην Ρωσία για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά οι φήμες πίσω στην πατρίδα του δεν έχουν κοπάσει αναφορικά με το ποια θα είναι η εξέλιξη στα σενάρια περί μεταγραφής του. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Μπαρτσελόνα και, αν εξαρτάται από εμένα, θα ήθελα να μείνω εδώ για πάντα» δήλωσε, σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo».

Και συνέχισε λέγοντας: «εξαρτάται από το επίπεδό της απόδοσης και της παρουσίας μου και ήταν πολύ καλή στη διάρκεια της τελευταία χρονιάς, η οποία ήταν εκπληκτική για εμάς».

«Εξαρτάται, φυσικά, κι από την απόφαση του συλλόγου αλλά, αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από εμένα, δε θα άφηνα την Μπαρτσελόνα», τόνισε κλείνοντας. 

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα» ως το καλοκαίρι του 2020 αλλά το γεγονός ότι δεν έχει προκύψει ακόμη κάποια νέα προσφορά φουντώνει τα σενάρια περί πιθανής αναχώρησής του.