Κλοπ: «Ο Χέντερσον είναι τρελός. Για να πάει διακοπές, έπρεπε να τον πείσω»!

Εθισμένος στην δουλειά και διψασμένος όσο τίποτα για τη νέα σεζόν δείχνει ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να πειστεί από εκείνον για να πάει διακοπές και να μην επιστρέψει κατευθείαν στις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας!

«Ήταν δύσκολο να πείσω τον Χέντο να πάει διακοπές. Το ήξερα από πριν ότι θα συμβεί όλο αυτό. Στο τηλέφωνο του είπα ότι είναι τρελός. Χρειάζεται διακοπές και αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει μαζί μας στις 5 Αυγούστου», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, που φανέρωσε πως τόσο ο Ντέγιαν Λόβρεν όσο και ο Σιμόν Μινιολέ θα είναι επίσης απόντες από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Γουέστ Χαμ στις 12 Αυγούστου.

«Ο Ντέγιαν πάρταρε στην Κροατία και έπαιξε και μια ημέρα αργότερα, οπότε θα επιστρέψει στις 6 του μήνα. Αυτό σημαίνει πέντε μέρες δουλειάς μετά από τρεις εβδομάδες διακοπές», προσέθεσε συγκεκριμένα για τον πρώτο, την ώρα που φυσικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον δεύτερο εάν ολοκληρωθεί και επισήμως η μεταγραφή του Άλισον από την Ρόμα.