Δεν του κάνουν οι... γέροι Μπενζεμά και Ντι Μαρία!

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει θέμα με το... ψέμα. Βγήκε στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, έπαιξε "αλήθεια ή ψέματα" και... πυροβόλησε τα μίντια της χώρας του, αλλά και τους Ντι Μαρία-Μπενζεμά τους οποίους χαρακτήρισε έτσι πως δεν αρέσει σε κανέναν ποδοσφαιριστή.

Φοβερά πράγματα για ν' αποκαταστήσει την αλήθεια είπε στον "αέρα" της εκπομπής "Radio Kiss Kiss" ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο εκκεντρικός παράγοντας έπαιξε... αλήθεια ή ψέματα με τον παραγωγό και κάθε αλήθεια που έβγαζε από το στόμα του, την κοσμούσε και μ' ένα "μαργαριτάρι".

Ρωτήθηκε, λοιπόν, τι συμβαίνει με τους Άνχελ Ντι Μαρία και Καρίμ Μπενζεμά. Θα έρθουν άραγε στην ομάδα του: "Εχω μία συμφωνία με τον Κάρλο Ανσελότι για νέους ποδοσφαιριστές. Με όλο το σεβασμό, γιατί να πάρω αυτούς τους δύο γέρους; Δεν καταλάβαινω γιατί γράφονται τόσα ψέματα στον Τύπο."

Η πρώτη "βόμβα" του Ντε Λαουρέντις ήταν για τους δύο πρώην Μαδριλένους.

Αργότερα ρωτήθηκε αν θα φέρει πίσω στη Νάπολη τον Καβάνι: "Αν με καλέσει στο τηλέφωνο και μου ανακοινώσει πως ρίχνει τις απαιτήσεις του στα μισά, τότε ναι..."

Όσον αφορά τώρα τον Φαλκάο, ο υπέρμαχος της αλήθειας είπε: "Τι να τον κάνω; Δεν βάζει πια γκολ!"

Και κάπως έτσι, ο πρόεδρος της Νάπολι διέψευσε όλα τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από την ομάδα του με τρόπο, όχι και τόσο κομψό, ειδικά για τους Μπενζεμά - Ντι Μαρία που επί εποχής Ανσελότι στη Ρεάλ ήταν σούπερ.