Ο Σάρι θέλει Καγιεχόν στην Τσέλσι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του στην διοίκηση της Τσέλσι, για την απόκτηση του Χοσέ Καγιεχόν από την Νάπολι.

Οι «Μπλε» μονοπωλούν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς τα ονόματα πολλών βασικών τους ποδοσφαιριστών έχουν συνδεθεί έντονα με τις μεταγραφικές αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων της Ευρώπης.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ως νέος προπονητής των Λονδρέζων, καλείται με το ξεκίνημά του στον πάγκο τους να διαχειριστεί μια σειρά από κρίσιμες υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Iταλός τεχνικός έχει βρεθεί στο σημείο σε δύσκολη θέση, καθώς Αζάρ, Γουίλιαν και Κουρτουά εμφανίζονται πολύ κοντά προς την έξοδο από το «Στάνφορντ Μπριτζ», δημιουργώντας σημαντικό «πονοκέφαλο» στον 59χρονο προπονητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «CalcioNapoli24», μια πιθανή λύση στα προβλήματα του Σάρι στην αγγλική ομάδα να αποτελέσει ο Χοσέ Καγιεχόν.

Ο τεχνικός της Τσέλσι γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην Νάπολι, γεγονός που τον θεωρεί ως ιδανική επιλογή για την ενίσχυση του ρόστερ των «Μπλε», ειδικά σε περίπτωση που υπάρξουν αποχωρήσεις βασικών παικτών.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, η διοίκηση των Λονδρέζων φαίνεται πρόθυμη να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ιταλού προπονητή και να «χτυπήσει» την πόρτα της Νάπολι για τον ποδοσφαιριστή με πρόταση που θα πλησιάζει τα 27 - 30 εκατομμύρια ευρώ.

Την περσινή σεζόν ο 31χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 50 συμμετοχές με την φανέλα της Νάπολι, με απολογισμό 12 γκολ και 17 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Τσέλσι έχει ήδη αποκτήσει κατά την διάκρεια του καλοκαιριού από τον ιταλικό σύλλογο τον Ζορζίνιο, έναντι του χρηματικού ποσού των 65 εκατομμυρίων ευρώ.