Στην λίστα της Άρσεναλ ο Γιαν Ζόμερ

Την περίπτωση απόκτησης του τερματοφύλακα Γιαν Ζόμερ που ανήκει στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ φέρεται να εξετάζει η Άρσεναλ.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιου Κύπελλο της Ρωσίας, εμφανίζεται να έχει καταχωρηθεί στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι «κανονιέρηδες» εμφανίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα να αναζητούν ακόμη μια προσθήκη τερματοφύλακα στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η Άρσεναλ έχει ήδη έρθει σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γιαν Ζόμερ, για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει δημιουργήσει καλό όνομα στην αγορά της Ευρώπης, τόσο με τις συλλογικές του εμφανίσεις με Βασιλεία και Γκλάντμπαχ όσο και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το συμβόλαιό του λήγει με την γερμανική ομάδα το 2021 ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Άρσεναλ έχει ήδη αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Μπερντ Λένο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρω και προορίζεται για βασικός.

Στο ρόστερ υπάρχουν ακόμα οι Πετρ Τσεχ και Νταβίντ Οσπίνα που συνδέονται τον τελευταίο καιρό με πιθανή μετακίνηση σε Τσέλσι και Φενερμπαχτσέ αντίστοιχα.