Ο Αμπράμοβιτς αποφασίζει για Γουίλιαν

Το ποδοσφαιρικό μέλλον του Γουίλιαν, αναμένεται να κριθεί από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ενεργοποιείται στην υπόθεση μεταγραφής ή όχι του Βραζιλιάνου άσσου το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mailonline», o 51χρονος επιχειρηματίας εμφανίζεται ότι θα λάβει την τελική απόφαση για την παραμονή ή όχι του Γουίλιαν στο ρόστερ του συλλόγου.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει τρίτη κατά σειρά επίσημη πρόταση στα γραφεία της λονδρέζικης ομάδας, για την αγορά του Γουίλιαν, ύψους 72 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πρόταση των «Μπλαουγκράνα» εξετάζεται προσεκτικά από τους «Μπλε», την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται εξίσου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση της Τσέλσι, σε περίπτωση πώλησης του Γουίλιαν, εμφανίζεται να προτιμά να γίνει σε σύλλογο του εξωτερικού και όχι σε ομάδα εντός συνόρων και ιδιαίτερα σε διεκδικήτρια του τίτλου.

Την λύση στο ζήτημα δείχνει ότι θα δώσει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι. Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι ο Ρώσος μεγιστάνας σκέφτεται σοβαρά να κάνει δεκτή την πρόταση του ισπανικού συλλόγου, προκειμένου με τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία των «Μπλε» να στηρίξει το πλάνο ενίσχυσής τους στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. 

Ταυτόχρονα, η διαφαινόμενη μετακίνηση του Τιμπό  Κουρτουά στην Ρεάλ Μαδρίτης και την πιθανή πώληση και του Εντέν Αζάρ επίσης στην «Βασίλισσα», δημιουργούν επιπλέον εισροή τεράστιων χρηματικών ποσών στα ταμεία του λονδρέζικου συλλόγου.

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις των παραπάνω ποδοσφαιριστών, μπορεί να δώσουν την δυνατότητα στην Τσέλσι προκειμένου να διαπραγματευτεί και να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην μεταγραφική αγορά, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της, εν' όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.