Ο «καλύτερος αμυντικός στην ιστορία» τρολάρει τον Κλοπ!

Ο Σέρχιο Ράμος πρώτα απάντησε σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο αμυντικό στην ιστορία και στη συνέχεια… τρόλαρε τον Γιούργκεν Κλοπ! Ένας δημοσιογράφος από τη Νιγηρία ήταν από τους πρώτους που πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ατλέτικο για το Σούπερ Καπ.

Ο Αφρικανός ρεπόρτερ απευθυνόμενος στον Ισπανό άσο του είπε «Στην Νηγηρία θεωρείσαι ο κορυφαίος αμυντικός στην ιστορία. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;»

Ο Ράμος ντρίμπλαρε απαντώντας «Αφού το πιστεύουν αυτό θα κοιτάξω σύντομα να επισκεφθώ την Νιγηρία γιατί είμαι βέβαιος ότι θα με υποδεχθούν με έναν πολύ όμορφο τρόπο». Στη συνέχεια ερωτηθείς για τα αρνητικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για εκείνον δήλωσε ότι «Δεν ήταν ο πρώτος τελικός που χάνει. Ίσως θέλει να βρει δικαιολογίες. Κάποιοι από εμάς παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια. Δεν μπορεί να πει το ίδιο. Τα σχόλιά του; Ας ανησυχεί μόνο για τους παίκτες του. Για να μην τον προκαλέσω, είναι ένας από τους προπονητές που ψήφισα για καλύτερο της χρονιάς».