Νίκολιτς: «Η ομάδα δεν είναι ικανοποιημένη»

Διψασμένη για περισσότερες ευρωπαϊκές διακρίσεις είναι σύμφωνα με τον προπονητή της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τους πρωταθλητές Ουγγαρίας να σαρώνουν (3-0) εκτός έδρας την Χόνβεντ και σε μετέπειτα δηλώσεις αναφέρθηκε στην ψυχολογία και την ανυπομονησία που έχουν άπαντες στην Βίντι.

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά έχουμε προκαλέσει τους εαυτούς μας. Ισως κανείς δεν μας πίστευε ότι μπορούμε να φτάσουμε εδώ που έχουμε φτάσει, αλλά η ομάδα το έκανε! Ωστόσο, έχουμε ένα ακόμα γύρο που είναι σημαντικός, αν θέλουμε να μπούμε στο Champions League. Ειμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας είναι ευχαριστημένος ως εδώ που έχουμε φτάσει. 

Ωστόσο, χαίρομαι που βλέπω ότι η ομάδα ακόμα δεν είναι ικανοποιημένη! Οι παίκτες δεν είναι ακόμα ευχαριστημένοι! Αυτό είναι καλό σημάδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι για δυο ακόμα εβδομάδες. Εάν δε τα καταφέρουμε βέβαια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε επαίνους στην ομάδα για την απόδοση που έχει ως τώρα μέσα στο καλοκαίρι».