Αποσύρθηκε και ο Κέιχιλ από την Εθνική Αγγλίας!

Μετά τον επιθετικό της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι και ο έμπειρος αμυντικός της Τσέλσι Γκάρι Κέιχιλ ανακοίνωσε πως αποσύρετε από την Εθνική Αγγλίας, μετά από 36 συμμετοχές και πέντε γκολ. 

Ο 32χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γκάρι Κέιχιλ λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Τζέιμι Βάρντι πως σταματάει από την Εθνική, ανακοίνωσε και αυτός πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της Αγγλίας μετά από 8 χρόνια παρουσίας με το εθνόσημο, ενώ έχει αποτελέσει και αρχηγός των «Τριών Λιονταριών».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως νιώθει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει πίσω, αλλά και περήφανος που εκπροσώπησε την χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις συγκεκριμένα σε δύο Euro (2012-16) αλλά και σε δύο Μουντιάλ (2014-18).