Ρήτρα αποδέσμευσης έχει ακόμα και ο Μόντσι

Ο Μόντσι "τρέχει" όλες τις μεταγραφές της Ρόμα από το καλοκαίρι του 2017 όμως το εντυπωσιακό είναι πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης και για εκείνον, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη παρουσία ως αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης ο Μόντσι δέχτηκε την πρόταση της Ρόμα και συνεχίζει την καριέρα του ως παράγοντας στο Καμπιονάτο, έχοντας μάλιστα αναλάβει επ'ώμου όλα τα μεταγραφικά θέματα των Ρωμαίων: προσθήκες και αποχωρήσεις.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι αν και δεν είναι ποδοσφαιριστής, οι Ρωμαίοι έχουν τοποθετήσει και στον ίδιο ρήτρα αποδέσμευσης, που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσει η... Μπαρτσελόνα!

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το σενάριο επιστροφής του αφού οι "μπλαουγκράνα" φέρονται να ενδιαφέρονται για εκείνον σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τον ίδιο από την πλευρά του να δηλώνει πιστός στους Ρωμαίους.

"Έχω ρήτρα αποδέσμευσης", παραδέχτηκε ο Μόντσι με παρέμβασή του στην εκπομπή "El Partidazo de Cope", χωρίς πάντως να κατονομάσει το ποσό με το οποία μπορεί κάποια ομάδα να τον αποκτήσει!

"Δεν υπάρχει τίποτα με την Μπαρτσελόνα, σκέφτομαι μόνο την Ρόμα. Ο πρόεδρος Παλότα μου έχει εμπιστοσύνη και εγώ σκέφτομαι την ομάδα αυτή τη στιγμή.

Δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν έχουν λογική, όπως μία πρόταση της Μπάρτσα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόθεση να επιστρέψω στην  Ισπανία επειδή νιώθω καλά τώρα εδώ.

Δεν είμαι ένα πρόσωπο που ζει για το μέλλον, ασχολούμαι περισσότερο με το παρόν, ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά και έχω ακόμα μερικά χρόνια συμβολαίου με την Ρόμα".