«Μια κόλαση» ισχυρίζεται ότι ζούσε τον καιρό που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά.
«Καυτός» είναι στο ξεκίνημα της φετινής Premier League ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος μετρά 3 γκολ σε 4 παιχνίδια. Ο εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού, δείχνει χαρούμενος στην Κρίσταλ Παλάς, στην οποία είναι σταθερά εδώ και 3μιση χρόνια ανάμεσα στους κορυφαίους της ποδοσφαιριστές. Ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν έτσι όταν φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ιβοριανός εξτρέμ είχε μεταγραφεί στους «μπέμπηδες» το 2013 από την Κρίσταλ Πάλας έναντι 12 εκατομμυρίων λιρών, όμως δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο «Old Trafford». Ο Ζαχά μίλησε για εκείνη την περίοδο στη ιστοσελίδα «shortlist.com», περιγράφοντάς την ως «κόλαση» .
«Πέρασα τόσα πολλά με τη Γιουνάιτεντ... Υπήρχαν φήμες, ότι ο λόγος που δεν έπαιζα, ήταν ότι είχα κοιμηθεί με την κόρη του Ντέιβιντ Μόγες και κανείς στην ομάδα δεν προσπάθησε να το διαψεύσει. Όποτε έπρεπε να παλαίψω μόνος με τους δαίμονές μου. Αυτές οι φήμες δεν ήταν αληθινές».
«Ήμουν 19 χρονών και ζούσε στο Μάντσεστερ μόνος μου. Δεν είχα κανέναν κοντά μου και ο σύλλογος δεν μου είχε δώσει αμάξι, όπως είχε κάνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ζούσα σ' αυτήν την κόλαση μόνος μου, μακριά από την οικογένειά μου και απλά σκεφτόμουν ότι εάν δεν με κάνει αυτό δυνατότερο, τότε τι; Όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ είχα λεφτά, αλλά ήμουν δυστυχισμένος. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η ζωή σου είναι διαφορετική απλά επειδή έχεις λεφτά και δόξα και δεν σου συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο».