«Τελείωσες από αρχηγός»

Μουρίνιο και Πογμπά στα... άκρα, με τον Πορτογάλο να ανακοινώνει πως ο Γάλλος μέσος δεν θα φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βγαίνει μπροστά και το πρωί της Τρίτης στο Carrington υπενθύμισε στους παίκτες ποιος είναι το αφεντικό στην ομάδα. Ο Πολ Πογκμπά μετά την ισοπαλία με τη Γουλβς άφησε υπονοούμενα για τον Πορτογάλο τεχνικό και την τακτική που εφαρμόζει και ο Special One δεν το... ξέχασε. Αντίθετα, βγήκε μπροστά και... τελείωσε τον Γάλλο από αρχηγό της Γιουνάιτεντ «Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε στους παίκτες πως ο Πολ Πογκμπά δεν θα είναι αρχηγός της ομάδας, γιατί με τον τρόπο του δεν αντιπροσωπεύει τον αρχηγό ενός συλλόγου. Η Γιουνάιτεντ είναι πάνω απ΄ όλους» τόνισε μια πηγή από το Carrington στους Times.

O Πογκμπά φόρεσε τρεις φορές το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά τον τραυματισμό του Βαλέντσια. «Οι παίκτες ήταν χαρούμενοι με αυτή την απόφαση και με τον λόγο που αποφασίστηκε κάτι τέτοιο» τονίζουν οι Times. «Όταν παίζουμε εντός έδρας πρέπει να βρισκόμαστε στην επίθεση. Οι αντίπαλοι φοβούνται όταν βλέπουν τη Γιουνάιτεντ να επιτίθεται. Αυτό είναι το λάθος μας. Δεν μπορώ να σας πω εγώ τι φταίει που αυτό δεν συμβαίνει. Εγώ είμαι παίκτης. Δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν είμαι ο προπονητής, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί είμαι παίκτης» είχε πει ο Γάλλος.