Ο πρώτος στόχος για την ανανέωση της Μπάγερν

Ο Τσενγκίζ Ουντέρ είναι ο πρώτος στόχος της Μπάγερν για να ανανεώσει τα… γρασμένα της άκρα, όμως η Ρόμα θέλει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει.

Είναι γεγονός ότι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια των Φρανκ Ριμπερί και Άριεν Ρόμπεν έχουν παρέλθει, καθώς ο πρώτος έχει αισίως κλείσει τα 35 και ο δεύτερος τα 34. Παράλληλα, ο νεαρός Κίνγκσλεϊ Κομάν αντιμετωπίζει συχνά τραυματισμούς και έτσι δημιουργείται πρόβλημα στα εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου. Ως εκ τούτου πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι θα πρέπει να γίνει ανανέωση στους Βαυαρούς ξεκινώντας από τους πλάγιους επιθετικούς.

Αυτή τη λογική φαίνεται πως θα ενστερνιστεί η διοίκηση της Μπάγερν, η οποία φέρεται ήδη να έχει θέσει τον πρώτο της στόχο για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Ο λόγος για τον Τούρκο εξτρέμ της Ρόμα, Τσενγκίζ Ουντέρ.

Ο 21χρονος αγωνίζεται στην «Αιώνια Πόλη» από το καλοκαίρι του 2017, οπότε άφησε την Τουρκία και την Μπασκασεχίρ. Πέρυσι αποτελούσε απλώς κομμάτι του ροτέισον, όμως φέτος είναι βασικός με πολύ καλές εμφανίσεις στη Serie A και το Champions League. Όσον αφορά το ενδεχόμενο κόστος αυτής της μεταγραφής, η «Bild» αναφέρει ότι η Ρόμα, που είχε δαπανήσει 13,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ζητά τώρα 60 εκατομμύρια ευρώ.