Βλέπει Αλντερβάιρελντ για τον Γενάρη η Μπαρτσελόνα

Η λειψανδρία στα στόπερ της Μπαρτσελόνα κάνει την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να ψάχνει για ενίσχυση και ο Τόμπι Αλντερβάιρελτν της Τότεναμ φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι Τόμας Βερμάελεν και Σαμουέλ Ουμτιτί αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Βέλγος υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα περίπου, ενώ ο Γάλλος έχει πρόβλημα στο γόνατο και μπορεί να μείνει εκτός ακόμη και μέχρι τις αρχές του 2019.

Ως εκ τούτου, τα μοναδικά στόπερ, τα οποία έχουν απομείνει, είναι ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος διανύει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και ο Κλεμάν Λενγκλέ, τον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει δείξει να εμπιστεύεται ιδιαίτερα. Όλα αυτά κάνουν τους Καταλανούς να έχουν θέσει ως μεταγραφική προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Είναι γνωστό, πως ο πρώτος στόχος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του «Αίαντα» δύσκολα θα συναινέσουν να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο και το πιο πιθανό είναι αυτή η πολύ ακριβή περίπτωση να προχωρήσει το καλοκαίρι. Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» κοιτάζουν για κάποια πιο εφικτή περίπτωση για τον χειμώνα.