Το τατουάζ του Ντεφόε για να τιμήσει τον 6χρονο φίλο του

Μία από τις πιο όμορφες και ταυτόχρονα σκληρότερες ιστορίες που μπορεί να μας διηγηθεί το ποδόσφαιρο, είναι σίγουρα και η φιλία μεταξύ του Ζερμέν Ντεφόε και του μικρού Μπράντλεϊ. Μία ιστορία, που ο επιθετικός της Μπόρνμουθ αποφάσισε να θυμίσει ξανά.

Ο 34χρονος  επιθετικός, θέλοντας να κρατήσει για πάντα ...ζωντανή την σχέση αυτή, έκανε σχετικό τατουάζ με το όνομα του Μπράντλει, προκειμένου να τιμήσει τον 6χρονο φίλο του. 

«Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα, που πέρασα μεγάλο χρόνο κάνοντας σκέψεις. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει σ΄ εμένα, μπορώ να βλέπω αυτό που έκανα για να σηκωθώ λίγο», εξήγησε ο Ντεφόε. 

Ο 6χρονος Μπράντλεϊ, που πέθανε μετά από μακροχρόνια μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου, ήταν οπαδός της Σαντερλαντ και ο Ντεφόε ήταν ο ήρωάς του. Η περιπέτεια υγείας του μικρού, τους είχε φέρει πολύ κοντά. Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του Μπράντλεϊ, ο Ντεφόε είχε γράψει:

«Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Θα μου λείψεις πολύ φίλε μου. Νιώθω τόσο ευλογημένος που ο Θεός σ' έφερε στη ζωή μου. Έχω μερικές εκπληκτικές στιγμές μαζί σου και γι αυτό είμαι τόσο ευγνώμων. Δε θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που με κοίταξες την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Ήταν αληθινή αγάπη σε αυτά τα χαριτωμένα μάτια. Πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να εκφράσω αυτό που είσαι για εμένα».