ΓΚΕΛΑ η Γιουβέντους! (Βίντεο)

Η Γιουβέντους υποτίμησε την Τζένοα και το πλήρωσε, αφού ένα γκολ του Μπέσα στο τέλος υποχρέωσε την «Μεγάλη Κυρία» στην πρώτη φετινή της απώλεια στην Serie A (1-1).

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και μια γκέλα. Δεν γίνεται να πάρει το πρωτάθλημα με 38 νίκες. Η Γιουβέντους ήταν νωχελική απέναντι στην Τζένοα και στο τέλος το πλήρωσε. Η ομάδα της Γένοβας έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει φέτος βαθμούς από την «Μεγάλη Κυρία» και πιστοποίησε ξανά ότι πρόκειται για σκληρό καρύδι.

Ότι είχε να παρουσιάσει σε επίπεδο απειλής στο πρώτο μέρος η Γιουβέντους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και έχασε μία απίθανη διπλή ευκαιρία (13’) για να ανοίξει το σκορ, όμως πήρε άμεσα το αίμα του πίσω, όταν μετά από σέντρα-σουτ του Ζοάο Κανσέλο, έβαλε το πόδι του για το 1-0 (18’).

Ο CR7 είχε ακόμα μία ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου που ήταν μονόλογος για την ομάδα του Αλέγκρι, όμως οι «μπιανκονέρι» δεν είχαν την ίδια όρεξη στην επανάληψη. Σε μία περίεργη φάση, όπου όλη η άμυνα των γηπεδούχων σταμάτησε πιστεύοντας ότι η μπάλα θα βγει κόρνερ, ο Μπέσα μετά από σέντρα ακριβείας έκανε το 1-1 (67’) και η ζημιά έγινε. Η πίεση των τελευταίων λεπτών δεν έφερε αποτέλεσμα και η μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας στραβοπάτησε για πρώτη φορά μετά από 8 συνεχόμενες νίκες στην Serie A.