Κουλιμπαλί ο εκλεκτός του Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλία για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως θα πρέπει να πείσει και τη διοίκηση.

Στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι κάτι που έγινε φανερό και χθες, όταν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμά τους κόντρα στην Τσέλσι και δέχτηκαν την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ήδη εδώ και κάμποσο καιρό πολλά ονόματα έχουν περάσει από ρεπορτάζ για τη συγκεκριμένη θέση, όπως ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ και ο αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, Αντρέας Γκράνκβιστ. Μολαταύτα, σύμφωνα με τους Times της Κυριακής, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κάνει την επιλογή του και αυτή είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Μάλιστα, φέρεται ήδη να έχει ζητήσει την απόκτησή του 27χρονου Σενεγαλέζου από τη διοίκηση, όμως θα πρέπει να… εξασκήσει την πειθώ του, αφού θα πρέπει να πείσει τους διοικούντες να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν. Εξάλλου, όσο το μέλλον του ίδιου του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ δεν είναι ξεκάθαρο, είναι αμφίβολο αν οι ιθύνοντες του συλλόγου θα δείξουν διάθεση να του κάνουν τα χατίρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.