Το μήνυμα της Ίντερ για τον τραυματισμό του Μέσι

Η Ίντερ μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter εξέφρασε τη λύπη της για τον τραυματισμό του Μέσι, με τον οποίο δεν θα τεθεί αντιμέτωπη την Τετάρτη.

Πολλές ομάδες μπορεί να ένιωθαν ανακούφιση μαθαίνοντας ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον (κατά πολλούς) κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η φιλοσοφία της Ίντερ, όπως τουλάχιστον εκφράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» σχολίασαν τον τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στον αριστερό του βραχίονα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός δεν θα παίξει την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» κόντρα στους Νερατζούρι για το Champions League, ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει τον επαναληπτικό στο Μιλάνο στις 6 Νοεμβρίου.

Οι «νερατούρι» έγραψαν απευθυνόμενοι στον Μέσι: «λυπούμαστε που μαθαίνουμε για τον τραυματισμό σου και ότι δεν θα μπορέσουμε να σε αντιμετωπίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Είναι πάντα τιμή να παίζουμε εναντίον των κορυφαίων».