Ατάκα-πρόκληση για Μπολτ από τον προπονητή των Mariners

Ο Γιουσέιν Μπολτ ετοιμάζεται να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής των Central Coast Mariners, όμως μία δήλωση του προπονητή του είναι πολύ πιθανόν να τον προβληματίσει...

Η στιγμή που λαχταρούσε εδώ και καιρό φαίνεται πως έφτασε για τον Γιουσέιν Μπολτ και μετά από δύο φιλικά ματς στα οποία φόρεσε τη φανέλα των Central Coast Mariners, είναι έτοιμος να βάλει οριστικά στο συρτάρι την ταυτότητα του σπρίντερ και να ποζάρει με καμάρι με αυτήν του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Τη αποκάλυψη για την πρόθεση της αυστραλιανής ομάδας να προσφέρει συμβόλαιο στον μέχρι πρότινος ταχύτερο άνθρωπο στον πλανήτη την έκανε μάλιστα ο εκπρόσωπός του, Ρίκι Σιμς, ο οποίος τόνισε:

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Γιουσέιν έλαβε μία πρόταση για να υπογράψει συμβόλαιο στους Central Coast Mariners", δήλωσε ο Σιμς, όμως την ίδια ώρα ο προπονητής της ομάδας, παρά το γεγονός πως άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει το deal, έστειλε μήνυμα.


 

"Κοιτάξτε σήμερα την επίθεσή μας και αναρωτηθείτε αν ο Μπολτ μπορεί να φάει κάποια θέση από αυτούς που έχουμε για τους συγκεκριμένους ρόλους".

Κατά πολλούς, η δήλωση αυτή εκλήφθηκε ως μήνυμα προς τον Μπολτ ότι είναι αρκετά πίσω σε σύγκριση με τους επιθετικούς της ομάδας, υπάρχουν ωστόσο και άλλοι πως την αντιμετωπίζουν ως προσπάθεια του προπονητή να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Τζαμαϊκανό για να ανεβάσει στροφές.