Αντιδράσεις από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ γι' αυτό που έκανε ο Πογκμπά στα αποδυτήρια της Γιουβέντους

Έναν... χαμούλη προκάλεσε ο Πολ Πογκμπά με την απόφασή του να βρεθεί στα αποδυτήρια της Γιουβέντους μετά το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Γάλλος μέσος είχε, βέβαια, την πίκρα του για την ήττα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν θα πήγαινε να πει ένα «γεια» στους παλιούς γνωστούς του στους «μπιανκονέρι». 

Ο Πογκμπά, μάλιστα, πόζαρε και με τον Χουάν Κουαδράδο και η σχετική φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και τι πρόσεξαν κάποιοι δαιμόνιοι οπαδοί της Γιουνάιτεντ; Ότι ο Πογκμπά κρατούσε μια τσάντα, η οποία μάλλον περιείχε δωράκια από τη Γιουβέντους. 

Και έγιναν έξαλλοι μαζί του!