Ντάνι Άλβες εναντίον... Παρί: «Στο γαλλικό πρωτάθλημα όλα είναι εύκολα»

Σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «Telegraph» ο Ντάνι Άλβες τα... έβαλε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όχι, δεν έχει φύγει από τη γαλλική ομάδα ο Βραζιλιάνος αμυντικός, αλλά αν ανοίξει το στόμα του στρέφεται ακόμα και εναντίον... δικών του. 

Ο Άλβες μίλησε για τη λανθασμένη νοοτροπία που επικρατεί στην Παρί και δεν της επιτρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

«Θα πρέπει να καταλάβουν στην Παρί ότι στο γαλλικό πρωτάθλημα, όλα είναι εύκολα και άνετα. Πρέπει όμως να γίνουν καλύτεροι και να ανεβάσουν την απόδοσή τους όλοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με σπουδαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες με καλύτερους παίκτες από αυτούς που βρίσκονται στο ρόστερ της Παρί, ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες των διοργανώσεων που συμμετέχουν» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του. 

Ο Βραζιλιάνος μίλησε, επίσης, και για τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. 

«Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και δεν θα έχω περάσει από την Πρέμιερ Λιγκ Δεν είναι δυνατόν. Είναι το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα στον κόσμο. Μακάρι να τα καταφέρω να παίξω εκεί, αν και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θέλω να το καταφέρω» είπε.