Κόντε: «Θα περιμένω μέχρι τον Ιούνιο για να πιάσω δουλειά»

Ο Αντόνιο Κόντε επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα επιστροφής του στη Γιουβέντους

Δηλώσεις στο Sky Sports παραχώρησε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ρωτήθηκε αν τελικά θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι απάντησε ότι «όπως βλέπω τα πράγματα, είναι καλύτερο να περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν, παρά να πάρω ένα τραίνο, που έχει ήδη πάρει την τροχιά του. Θέλω να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο και να ξεκινήσω ένα νέο “πρότζεκτ”. Σε τρεις μήνες μπορεί να αλλάξω γνώμη και να αρνηθώ τα πάντα, όμως πάντα σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο».

Παράλληλα, ρωτήθηκε εάν θα ενδιαφερόταν να επιστρέψει στη Γιουβέντους για να προπονήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω προπονήσει και με τα πράγματα, που έχω κατακτήσει. Ο σύλλογος συνεχίζει να μεγαλώνει και κάνει σπουδαία δουλειά και σε επιχειρηματικό επίπεδο, με τεράστιες αγορές και μια εξαιρετική συμφωνία για τον Αλέγκρι. Προφανώς, είμαι Ιταλός και μου αρέσει να ζω και να δουλεύω στην Ιταλία».