Γιος πρώην παίκτη της Ρίβερ αλλά οπαδός της Μπόκα ο νέος γκολκίπερ της Αργεντινής

Ο Πάουλο Γκατσανίγκα της Τότεναμ κλήθηκε από τον Λιονέλ Σκαλόνι στην εθνική Αργεντινής για πρώτη φορά και παρότι ο πατέρας του αγωνίστηκε στην Ρίβερ Πλέιτ, είναι φανατικός οπαδός της αιώνιας εχθρού Μπόκα Τζούνιορς.  

Ο Πάουλο Γκατσανίγκα βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, για τα δύο φιλικά με το Μεξικό, και ο ίδιος άγνωστος στο κοινό της Αργεντινής συστήθηκε στον κόσμο. 

Ο 26χρονος πορτιέρο της Τότεναμ βρίσκεται εδώ κι επτά χρόνια στην Αγγλία έχοντας φορέσει τις φανέλες των Τζίλιγχαμ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ. Ο Γκατσανίγκα ο οποίος μετακόμισε στην Ευρώπη σε ηλικία 15 ετών για τις ακαδημίες της Βαλένθια, είναι εντελώς άγνωστος στην Αργεντινή παρότι ο παρτέρας του ήταν την δεκαετία του 80' τερματοφύλακας της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο ίδιος μίλησε στον Τύπο της Αργεντινής και αποκάλυψε πως μπορεί να ακολούθησε τα ίδια επαγγελματικά βήματα με τον πατέρα του αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας, αλλά ομάδα για να υποστηρίξει διάλεξε άλλη και όχι αυτή του πατέρα του.  

«Πράγματι ο πατέρας μου αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά η καρδιά μου λέει Μπόκα Τζούνιορς», ανέφερε ο ίδιος ο οποίος δεν έκρυψε την  χαρά του για την κλήση στην «αλμπιτσελέστε». «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, η χαρά μου δεν περιγράφεται. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην εθνική Αργεντινής».

Ο Γκατσανίγκα μετακόμισε το καλοκαίρι του 2017 από την Σαουθάμπτον στην Τότεναμ και αυτή την στιγμή είναι το Νο2 πίσω από τον αρχηγό Ούγκο Γιορίς.