Η Φούλαμ έχει μονάχα μια νίκη με... 100 εκατ. σε μεταγραφές!

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε η πρώτη ομάδα που αμέσως μετά την άνοδο στην Premier League, φτάνει στα 100 εκατ. όσον αφορά στο ποσό που διαθέτει για ενίσχυση του ρόστερ.

Έπειτα από 12 αγωνιστικές, η απομάκρυνση του Σλάβισα Γιοκάνοβιτς φαντάζει πλέον τόσο φυσιολογική, με την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας...

Οι «cottagers» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου με την ευκαιρία και της νέας διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για το Nations League.

Ο Γιοκάνοβιτς ανέβασε το λονδρέζικο κλαμπ στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έλαβε τεράστιο μπάτζετ για να παρουσιάσει στην Premier League ένα σύνολο τρομερά ανταγωνιστικό και ικανό ν' ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, διέθεσε 100 εκατ.λίρες σε μεταγραφές, πρόσθεσε μια... νέα 11άδα στο ήδη υπάρχον δυναμικό και παρ' όλα αυτά, έκανε μια τρύπα στο νερό.

Μόλις μια νίκη έπειτα από 12 ματς, με διαφορά τερμάτων στο -20, με τη χειρότερη άμυνα στα 31 γκολ και φυσιολογική συνέπεια την απόλυση του Γιοκάνοβιτς, τις μέρες που στην Αγγλία συζητούσαν την τεράστια διαφορά με τέτοια εποχή πέρυσι, όταν είχαν απολυθεί πέντε τεχνικοί!

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε όλες τις καλοκαιρινές προσθήκες των «cottagers», με τον σύλλογο να έχει πάρει από τους συγκεκριμένους... το απόλυτο μηδενικό.