Μαθητής κάλεσε τον Σανέ να σχολιάσει την αποχώρηση του Εζίλ από τη Γερμανία λόγω ρατσισμού

Οι παίκτες της Εθνικής Γερμανίας έδωσαν το «παρών» σε εκδήλωση με μαθητές και ένα παιδάκι απευθύνθηκε στον Λερόι Σανέ για το πως αισθάνεται σχετικά με την αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ.

Ο Εζίλ αποχώρησε από την Εθνική Γερμανίας λόγω των ρατσιστικών σχολίων που δέχθηκε από Γερμανούς για τις τουρκικές του ρίζες και για την κοινή φωτογράφησή του με τον Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης παρουσίας μαθητών και παικτών της Εθνικής Γερμανίας, ένα μικρό παιδάκι προκάλεσε μια αμηχανία στην αίθουσα όταν πήρε το μικρόφωνο και ρώτησε τον Σανέ πως αισθάνεται για το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να παίζει πλέον με τον Εζίλ στην Εθνική.

Εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα υπήρξαν κάποια γέλια, ενώ κάποιος ρώτησε το παιδάκι, θέλοντας να κάνει πλάκα: «Ποια είναι η καθηγήτρια σου;».

Ο Σανέ πήρε τον λόγο, απαντώντας στον μικρό: «Για μένα προσωπικά είναι κρίμα. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Εζίλ λίγο παραπάνω. Δυστυχώς δεν θα συμβεί. Αλλά νομίζω ότι έχουμε καλούς παίκτες στην Εθνική. Έχω καλή σχέση μαζί τους και μπορώ να μάθω πολλά».