Δύο Ερέρα στο στόχαστρο της Ίντερ

Τον Ισπανο Άντερ Ερέρα και τον Μεξικανό Έκτορ Ερέρα, των οποίων τα συμβόλαια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πόρτο αντίστοιχα λήγουν το καλοκαίρι, βολιδοσκοπεί η Ίντερ.

Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν το ίδιο επίθετο και αγωνίζονται στην ίδια θέση έχει βάλει στο στόχαστρό της η Ίντερ. Ο λόγος για τον Ισπανό Άντερ Ερέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μεξικανό Έκτορ Ερέρα της Πόρτος. Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος αγωνίζονται ως κεντρικοί μέσοι και ακόμη μία ομοιότητα είναι ότι τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Τον Άντερ Ερέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να θέλει να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ, όμως ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής, που έχει ο 29χρονος, τον έχει δυσαρεστήσει. Ως εκ τούτου εξετάζει τις επιλογές του. Εξάλλου, δεν είναι ο μόνος παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των «νερατζούρι», οι οποίοι εξετάζουν και την περίπτωση του Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον 28χρονο Έκτορ Ερέρα, είναι ο αρχηγός της Πόρτο. Ωστόσο, έπειτα από μία πενταετία στους «δράκους» ενδεχομένως να θελήσει να δοκιμάσει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η Ίντερ ακολουθεί πλέον μια προσεκτική πολιτική στις μεταγραφές ψάχνοντας για ευκαιρίες, κάτι που φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι, όπου σε μεγάλο βαθμό απέκτησε ελεύθερους και δανεικούς ποδοσφαιριστές.