Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά οκτώ ολόκληρους μήνες είχε να πετύχει γκολ στο "Ολντ Τράφορντ" ο Ρομελού Λουκακού σε όλες τις διοργανώσεις και κόντρα στην Φούλαμ ξόρκισε τους δαίμονές του.
Και όμως, συμβόλαιο με τις νίκες δεν έχει καμία ομάδα και συμβόλαιο με τα γκολ ουδείς παίκτης, με τον Βέλγο να το διαπιστώνει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο αφού έμεινε άσφαιρος στο "Ολντ Τράφορντ" για τα επόμενα 997 λεπτά που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις.
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο ο Λουκακού δεν σκόραρε στα επόμενα 13 παιχνίδια στο "Θέατρο των Ονείρων", ήτοι 252 ημέρες, και χρειάστηκε να βρεθεί η αδύναμη Φούλαμ (έφτασε ήδη τα 40 γκολ παθητικό) για να σπάσει την κατάρα.
Ήταν το 42ο λεπτό του αγώνα όταν έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Μάτα, σε ένα ματς μάλιστα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ σε παιχνίδι της μετά τις 26 Ιανουαρίου 2018 όταν και είχε επιβληθεί 4-0 εκτός έδρας της Γέοβιλ για το Κύπελλο Αγγλίας!