Νέα «σπόντα» Μουρίνιο στους παίκτες του: «Δεν έμαθα και κάτι καινούριο...»

Ο τρόπος με τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε δίχως προσπάθεια από τη Βαλένθια με το τελικό 2-1 και έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την ήττα (2-1) της Γιουβέντους από τη Γιούνγκ Μπόις για να καταλάβει την κορυφή του γκρουπ, δεν εξέπληξε καθόλου τον Ζοσέ Μουρίνιο...

Ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε ότι δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση της ομάδας του στο «Μεστάγια», το βράδυ της Τετάρτης,

Αν και την ίδια στιγμή η Γιουβέντους αποτύγχανε απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία, η αγγλική ομάδα δεν διεκδίκησε καθόλου τις πιθανότητες να βρεθεί στην κλήρωση των «16» του Champions League ως πρωτοπόρος ομίλου.

«Δεν με εξέπληξε τίποτα και δεν έμαθα τίποτα καινούριο...» ήταν η ατάκα του Μουρίνιο για τους παίκτες που πήραν τις ευκαιρίες τους ελλείψει των πολλών τραυματιών, ενώ, ο τεχνικός του συλλόγου του Μάντσεστερ πρόσθεσε:

«Είχα πει στους παίκτες μου ότι αν νικήσουμε και νικούσε την ίδια ώρα και η Γιουβέντους, απλά θα είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας. Αν έχανε η Γιουβέντους και χάναμε κι εμείς, τότε θα είχαμε να κατηγορήσουμε μονάχα τους εαυτούς μας».