Η αργοπορία του Ντεμπελέ στην προπόνηση κοστίζει 200.000 ευρώ!

Τα κατά καιρούς πειθαρχικά παραπτώματα του Ντεμπελέ έχουν ταλαιπωρήσει την Μπαρτσελόνα. Τελευταίο κρούσμα ήταν η προσέλευσή του με καθυστέρηση δύο ωρών σε προπόνηση της ομάδας και θα πληρώσει 200.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά η ανωριμότητά του είναι παροιμιώδης. Πολλάκις έχει ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα με τα κρούσματα απειθαρχίας του και τελευταίο ήταν η δίωρη καθυστέρησή του στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής (9/12).

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη απ' όλους, οι συμπαίκτες του την αποδέχτηκαν, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον χρησιμοποίησε με την Τότεναμ και έβαλε ένα θαυμάσιο γκολ στο 1-1 του "Καμπ Νου" την Τρίτη (11/12). Παρ' όλα αυτά, θα "πονέσει" αρκετά η τσέπη του...

Ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει πρόστιμο 200.000 ευρώ και δεν θα το γλιτώσει ο ποδοσφαιριστής. Η πειθαρχία όλων και η τήρηση των κανονισμών είναι βασικό συστατικό για να προχωράει σωστά μια ομάδα, ειδικά αν αυτή λέγεται Μπαρτσελόνα.

Ο Βαλβέρδε όμως θέλει να μάθει από τα λάθη του ο Ντεμπελέ, θέλει να δουλέψει μαζί του και να τον βάλει στον σωστό δρόμο. Αντιλαμβάνεται την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα του και είναι πρόθυμος να τον στηρίξει, αλλά όχι να κάνει και τα στραβά μάτια. Το πρόστιμο μπαίνει για να καταλάβει ότι έκανε λάθος και ότι τα λάθη έχουν κόστος...