Καρβαχάλ: «Δεν είδα τι έγινε με τον Ίσκο, αλλά είναι γενναίο παιδί»

Προς υπεράσπιση του Ίσκο και της αντίδρασής του προς τον κόσμο της Ρεάλ όταν άκουσε να τον αποδοκιμάζουν, μίλησε ο Ντάνι Καρβαχάλ, προσπαθώντας να δείξει ότι ο συμπαίκτης του, αν και έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής, είναι γενναίος ποδοσφαιριστής και βγαίνει μπροστά όταν τα πράγματα δυσκολεύουν...

Ο Ίσκο, έπειτα από τα θέματα που φαίνεται ότι έχει με τον Σολάρι και το χρόνο συμμετοχής που θέλει αλλά δεν μπορεί να τον εξασφαλίσει με τη νέα κατάσταση της Ρεάλ στην τεχνική ηγεσία, βρέθηκε αντιμέτωπος και με τους οπαδούς της ομάδας που τον «έκραξαν» έπειτα από μια κακή φάση κι εκείνος γύρισε και τους απάντησε έχοντας χάσει την ψυχραιμία του.
 
Ο Ντάνι Καρβαχάλ, που ήταν εκείνος που πήρε το περιβραχιόνιο όταν αντικατέστησε τον Μαρσέλο έπειτα και από την άρνηση του Ίσκο να πάρει εκείνος το χρίσμα του αρχηγού, είχε να πει για την κατάσταση στους «μερένχες» και τον συμπαίκτη του:
 
«Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αποδοκιμασίες, αλλά είναι λογικό έπειτα από την εμφάνιση που κάναμε. Δεν είδα τι συνέβη με τον Ίσκο, αλλά ξέρω ότι είναι όντως απογοητευτικό να χάνουμε εντός έδρας και πρώτους απ' όλους ενοχλεί εμάς τους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί εκφράζονται λόγω της δυσαρέσκειας που τους προκάλεσε το παιχνίδι...
 
Δεν είδα αν τον αποδοκίμασε ο κόσμος συγκεκριμένα, αλλά το μοναδικό που μπορώ να πω για τον Ίσκο είναι πως έχει περάσει πολλά χρόνια στη Ρεάλ και είναι γενναίο παιδί και ποδοσφαιριστής. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, τότε ζητάει μπάλα και παίρνει πρωτοβουλίες, βγαίνει μπροστά... Δεν κρύβεται».