Ο Γκριεζμάν πήγε την Ατλέτικο από την κόλαση στον παράδεισο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε μέσα σε λιγα λεπτά προβάδισμα δύο γκολ όμως κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Βαγιαδολίδ χάρη στον Γκριεζμάν και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απόδραση από το "Θορίγια" με γαλλικό κλειδί! Η Ατλέτικο Μαδρίτης ζορίστηκε πολύ στην έδρα της Βαγιαδολίδ όμως το φινάλε την βρήκε να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη που την έφερε στην κορυφή, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να είναι μπροστάρης για τους "ροχιμπλάνκος" με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Το ημίχρονο βρήκε τους "ροχιμπλάνκος" να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με ένα άνετο 2-0 με τα γκολ των Κάλινιτς στο 26' (πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Γκριεζμάν) και Γκριεζμάν στο 45' (με πέναλτι), όμως οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο 57' ο Καλέρο νίκησε με κοντινή κεφαλιά τον Όμπαλ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίτσελ ενώ στο 63' έγινε το 2-2 με αυτογκόλ του Σαούλ Νίγκεθ. Το ματς έγινε... θρίλερ στο τελευταίο ημίωρο, αλλά εκεί μίλησε και πάλι η κλάση του Γκριεζμάν, ο οποίος μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με αριστερό σουτ.

Σημειώνεται πως ο Γκριεζμάν έγινε ο πρώτος μή Ισπανός σκόρερ της Ατλέτικο στην ιστορία της La Liga με 83 γκολ (ξεπέρασε τον Αργεντινό Ρουμπέν Κάνο που έμεινε στα 82) ενώ οι Μαδριλένοι συμπλήρωσαν 13 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος αήττητοι, με απολογισμό πλέον 6 νίκες και 7 ισοπαλίες.