Ο Κλοπ ρωτήθηκε για την απόλυση Μουρίνιο και τον αποθέωσε!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πήγε στο "Άνφιλντ" το απόγευμα της Κυριακής με εξαιρετική ψυχολογία, καθώς στα τέσσερα προηγούμενα ραντεβού του με την Λίβερπουλ ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε ούτε μία ήττα (1 νίκη - 3 ισοπαλίες) ενώ δεν είχε δεχτεί γκολ η ομάδα του στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Μέρσεϊσαϊντ.

Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ των "κόκκινων" και των "κόκκινων διαβόλων" ήταν χαωτική (36-6 οι τελικές), με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να θριαμβεύουν έτσι με 3-1 και τον Μουρίνιο να γνωρίζει μόλις την τρίτη ήττα στην προπονητική του καριέρα σε αναμέτρηση απέναντι στην Λίβερπουλ.

Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της υπομονής απέναντι στην Πορτογάλο για τη φετινή απογοητευτική παρουσία της Γιουνάιτεντ και την Τρίτη (18/10) ήρθε το διαζύγιο, με την ομάδα του Μάντσεστερ να αποφασίζει την απόλυσή του.

Πώς υποδέχτηκαν στο Μέρσεϊσαϊντ τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της παραδοσιακής αντιπάλου τους; Ο Γιούργκεν Κλοπ (δήμιος του Μουρίνιο καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στις τρεις τελευταίες απολύσεις του) ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη ενόψει του αγώνα κόντρα στην Γουλβς την ερχόμενη Παρασκευή (18η αγωνιστική Premier League) και αφιέρωσε μελιστάλαχτα λόγια για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

"Είναι ένας ανταγωνιστικός και φιλόδοξος τεχνικός. Μπορώ να φανταστώ πως οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν ευχάριστοι για εκείνον. Δεν είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις όλες αυτές τις ερωτήσεις. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να του αφαιρέσει όλα αυτά που έχει κερδίσει. Ελπίζω να το έχει αυτό στο μυαλό του καθώς αποχωρεί. Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός, έχει όλο το σεβασμό μου, είναι απίστευτα επιτυχημένος", δήλωσε ο 51χρονος Γερμανός τεχνικός.