Νικηφόρα πέρασε από την έδρα της Γουλβς η Λίβερπουλ για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Με γκολ του Σαλάχ στο 18΄ και του Φαν Ντάικ στο 68΄ κέρδισε με 0-2 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και συνεχίζει από την κορυφή με 48 βαθμούς (15-3-0). Δεν ήταν εύκολη η επικράτηση, αλλά η Λίβερπουλ πήρε το ζητούμενο.
Το kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα...
1΄ Έναρξη του αγώνα
15΄ Μπήκε καλύτερα η Γουλβς, έφτιαξε καλές φάσεις για το γκολ
18΄ ΓΚΟΛ! Ο Σαλάχ το 0-1! Ωραία συνεργασία Φαμπίνιο-Μανέ με τον Βραζιλιάνο να δίνει την ασίστ στον Σαλάχ, ο οποίος με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ.
-Υπό ισχυρή βροχή το ματς
45+2 Λήξη ημιχρόνου
Έναρξη β΄ ημιχρόνου
55΄ Μπορούσε για το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Κλοπ. Είχε 1-2 καλές στιγμές
68΄ ΓΚΟΛ! 0-2 με προβολή του Φαν Ντάικ! Ακόμα πιο κοντά στο... τρίποντο η Λίβερπουλ. Ασίστ ο Σαλάχ
90+5 Τέλος αγώνα
Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Μπολί, Ντόχερτι, Κόουντι, Γιόνι Κάστρο (80' Βινάγκρε), Ζοάο Μουτίνιο (63' Γκιμπς-Γουάιτ), Σαΐς, Ρουμπέν Νέβες, Αντάμα Τραορέ (63' Καβαλέιρο), Ρούλ Χιμένεθ.
Λίβερπουλ: Αλισον, Μίλνερ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Ναμπί Κεϊτά (58' Λαλάνα), Μανέ, Φιρμίνο (76' Βαϊνάλντουμ), Σαλάχ
*Φωτογραφίες: Daily Mail, Liverpool/Social media)
UP THE REDS! #WOLLIV pic.twitter.com/suUozEAL11
— Liverpool FC (@LFC) December 21, 2018