«Ο Γκοντίν δεν έκλεισε στην Ίντερ, αλλά η Ατλέτικο αθέτησε τις υποσχέσεις της»

Ο βιογράφος του Ντιέγκο Γκοντίν με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε ότι δεν έχει κλείσει τη μεταγραφή του στην Ίντερ, αλλά άφησε αιχμές κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θέση γύρω από τη φημολογία, που θέλει τον Ντιέγκο Γκοντίν να έχει συμφωνήσει με την Ίντερ, ώστε το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στο Μιλάνο, πήρε ο βιογράφος του Ουρουγουανού, Χοσέ Φερνάντες, με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Φερνάντες έγραψε: «Ο Γκοντίν δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία με την Ίντερ. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι η Ατλέτικο μετά την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του έκανε υποσχέσεις, τις οποίες ποτέ δεν τήρησε. Δεν έχουν κάνει καμία προσπάθεια να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Διαβάζω με αηδία εκείνους που κριτικάρουν τον παίκτη. Έτσι συμπεριφέρονται στους θρύλους; Είναι κρίμα».