Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Γιοκάνοβιτς πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο

Ο 50χρονος Σέρβος τεχνικός, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, είναι ο πρώτος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αΐτορ Καράνκα στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Αϊτόρ Καράνκα παραιτήθηκε από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ την Παρασκευή (11/1), ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "ρεντς".

Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, προτιμά έναν προπονητή με εμπειρία στην κατηγορία (Championship) σύμφωνα με τη Nottingham Post. Το ρεπορτάζ του Sky Sports θέλει τον 50χρονο Σέρβο τεχνικό, Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, να βρίσκεται σε pole position.

Είναι άνεργος από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν κι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Φούλαμ. Έχει, ωστόσο, οδηγήσει στην άνοδο τις περασμένες σεζόν τόσο τη Φούλαμ, όσο και τη Γουότφορντ.

Ο Βάσκος προπονητής άφησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην 7η θέση με 39 βαθμούς μετά από 26 ματς στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τα playoffs ανόδου στην Premier League (στην 6η θέση βρίσκεται η Ντέρμπι Κάουντι).